Jaha, så var ännu en vecka över, och med den också idrottsskolan i stallet. Sammanlagt var vi femton deltagare indelade i fyra ridgrupper. Vår grupp bestod av Nicolina, Julia, Lisa, Linnéa och mig. På förmiddagarna varje dag hade vi ett hoppass med nya hästar varje dag, och på eftermiddagarna var det träning inför den lilla tävlingen i modern femkamp som vi hade på fredagen.

På måndagen åkte vi allihop in till simhallen för ett träningspass där. Vi gick igenom bröstsim, ryggsim, frisim och fjärilssim med varierande framgång (fjärilssim är svårt!). Sedan gjorde vi lite övningar och avslutade med en stafett.

På tisdagen kom Kinka Barvestad som är svensk mästare i fäktning och Magda som är femkampare ut till stallet och lät oss testa på lite fäktning som följdes upp på onsdagen med lite mer teknikövningar. Det var riktigt kul även om vi allihopa kunde visa upp snygga runda blåmärken på armar och ben dagen efter ;)

På torsdagen fick vi testa att skjuta med först laserpistol (till min besvikning liknade de inte alls dom som finns i Star Wars) och sedan luftpistol. Jag tyckte det var lätt tills vi fick reda på att man brukar skjuta på dubbelt så långt avstånd som vi och dessutom stå upp och skjuta (vi satt ner och övade, med en stödkudde). Dessutom var pistolerna ganska tunga...

Nu ska vi strax få gäster, så gårdagens tävling skriver jag om imon!

Ha det bra! //Lovisa
N
8/1/2010 21:58:09

Ja tro du glömde berätta vilket lag som vann stafetten i simning;) lr va säger du lisa...:D vi va ju bäst!

Reply
Lo
8/2/2010 05:49:25

Haha, glömde och glömde... Lät bli med mening är nog snarare korrekt ;) hehe

Reply
N
8/2/2010 06:33:34

De va inte snällt!!! ;)

Reply
Lo
8/2/2010 20:19:09

haha, jag e alltid snäll ; )

ReplyLeave a Reply.

    US

    Här har ni vår US-blogg! 
    Här bloggar olika ungdomar ur styrelsen, så att ni får en överblick av vad vi gör i US!